Måndag 11-09-26

Är man ivrig när man börjar köpa sina egna presenter?
Mamma och Pappa frågade häromdagen vad jag önskade mig, när jag tänkt ut lite bra grejer inser jag hur mycket jag vill ha och behöver det!
så har nu köpt; foundation, rouge, läppstift (snart iallafall), primer från make up store.
Nu får jag börja tänka ut något nytt till sminklistan! Får se om jag kan hålla mig två veckor eller om jag åker och handlar lite ögonskugga imorgon också.

Reaching a fever pitch and it's bring me out the dark.



Massa god mat på table 20 igår, blev att vi åkte och festade efter och slutade med att vi staplade hem till Kristin kl 6 idag på morgonen. Kul att man hade jobb som väntade kl 12. Men det har varit lugnt på jobbet och jag har svept red bull och massa cola så jag har hållt mig vaken! tycker mer synd om Linnea som endast fick två timmars sömn! haha grooov!
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ansiktsmask och hårinpakning innan jag kör igång med teorin!

Lördagsmys

Kilar in till stan och äter med mina fina vänner.
Perfekt lördagkväll!

klippklipp

Får panik på mitt hår nu! det ska av!!!!
så fort jag får möjlighet (pengar) ska jag åka ner o kapa det!
uschuschusch!
Vet dock inte om jag vågar klippa det lika kort som jag hade det i 9an? men nästan!


(bild från 9an, precis efter jag kapat håret)



Några av bilderna från nolltretton


plugg paus!

Sitter med min hög med böcker igen.. känns som jag har endel att ta igen efter napa, linköping och körlektioner som gjort att jag missat enhel del i skolan. Men nu är jag back on track igen! har laddat upp med en stor tekopp med kaffe och klickat iväg min media upg och nu åter till teoriböckerna! sen läsa svenska boken och historian som skulle vart klart till idag... får se hur mycket jag orkar med.



inga vidare roliga inlägg nu förtiden, jag vet! men skola, körkort och jobbet tar min tid nu, hinner inte med så mycket annat... snart är det oktober, och då hoppas jag två saker av det försvinner!

åter till böckerna, ciao!




set fire on the rain

Skolan och dagarna rullar på, gör dock inte det jag borde... just nu borde jag läsa min svenska bok, plugga teori till körningen och göra klart min media upg som skulle varit inne förra veckan... Istället sitter jag och funderar på om jag ska åka till tunisien eller till stockholm på höstlovet... spara pengar eller spendera??




Trött tjej på g

Då har man varit i Linköping nu då i tre dagar och fotat med tidningen nolltretton . Det har varit super kul! Jag har blivit sminkad av make-up artisten Linda hallberg och håret har Camilla från haircrews fixat. Det har varit full gång hela tiden så nu är jag helt slut, det är inte varje dag man bland annat får klättra på flygplan i armani kläder! haha

Jag ger mig själv lite vuxen poäng eftersom jag faktiskt bott på hotell och åkt tåg helt själv och inget gick fel!
Men nu ska jag hoppa i sängen och ta igen lite sömn, det kanske kommer upp lite mer bilder när tidningen är ute!:)







Bound by the surprise of our glory days

Mycket lugn dag måste jag säga, hade en lektion, som jag missade.. blev subway och en snabb runda på stan med Sara. Sen skulle vi prova studentmössa!!! ni hör ju hur det låter? Student!!?? shiit vad tiden går...

Sen jag kom hem har jag bara fixat inför de närmaste dagarna, packat och fixat lite ny musik till mobilen så jag har något att lugna nerverna med.. Ska njuta av att sova i min säng inatt, utan att behäva oroa mig så mycket över morgondagen!






humor



vet inte om jag är trött eller om jag helt enkelt har den bästa humorn! haha dör..

Nitroglycerin - Magnus Weideskog


tidsfördriv

Sitter och försöker fördriva tiden med youtube.. är rastlös och uttråkad!
funderar på att ut och gå en runda, men börjar bli rätt mörkt... Funderar också på hur jag ska klara den här tiden framöver med skola, körkort och jobb. Jag kommer vara helt slut! menmen 169 skoldagar kvar till studenten! börjar redan få panik för framtiden, jag vill inte sluta gymnasiet riktigt än... Får helt enkelt sluta tänka så mycket ;)
näe, nu blir det Tv




Ha det bra!



how soon is now

Inte skrivit något här på länge så tänkte kasta in ett inlägg innan jag kilar iväg till skolan.
Klagar inte på att jag börja kl 10 varje morgon!
efter skolan ska jag träffa Linnea och planera lite grejer efter det, teori plugg <3


ciaao

RSS 2.0
img{ border: 0px; }